Selecteer een pagina

Over mij

Home / Over mij

Even voorstellen

Hallo, ik ben Esther Kolf-van Kuijk, gediplomeerd en gecertificeerd in de behandeling Nails & Lashes.

JK Nails & Lashes is een salon gespecialiseerd in Elleebana One Shot Lash Lift en de bewerking van de natuurlijke nagels met CND Shellac.

Lash Lift:

Met een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers vanuit de aanzet permanent gekruld. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Daarnaast is het mogelijk om de natuurlijke wimpers te verven in combinatie met de Lash Lift behandeling. Elleebana is niet getest op dieren.

CND Shellac:

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. CND™ laat zich met haar collecties inspireren door de laatste fashion trends en brengt elk seizoen een collectie uit met kleuren die niet mogen ontbreken in dit modebeeld.

Ik hecht aan een goede relatie met mijn klanten zodat jij de behandeling bij mij ontspannen kunt ondergaan.

Ik zie je graag in mijn salon: JK Nails & Lashes.

Esther

Mijn Diensten

CND Shellac Nails

Lash Lift

Brow Henna