Selecteer een pagina

Nails

Home / Nails

CND™ SHELLAC™

Wat is CND™ SHELLAC™

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

Systeem

CND™ SHELLAC™ is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND™ die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC™ afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat SHELLAC™ kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden.

Veilig

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen.

Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

Prijzen CND Shellac

CND Shellac handen € 21,00
CND Shellac voeten € 23,00
CND Shellac Combi (handen+voeten) € 40.00