Selecteer een pagina

Brows

Home / Brows

Brow Shapen

Brow shapen, oftewel overtollig of niet gewenste wenkbrauwhaartjes verwijderen. Dit kan dmv hars of epileren. Brow shapen is veel meer dan enkel epileren , daarom houden we vooraf altijd een korte consult om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tot slot kun je all the way gaan om je wenkbrauwen een subtiel kleurtje mee te geven door verf of henna waardoor een prachtig effect ontstaat. Mooi gestylde wenkbrauwen zorgen voor meer structuur van het het gezicht. Samen met je ogen zijn het de blikvangers van je gezicht.

Het verzorgen van de wenkbrauwen gebeurd met de beste producten. Imperium Henna bestaat uit pure Henna bladeren en de beste ingrediënten voor haarkleuring. Imperium Henna bevat geen ammoniak, lood of waterstofperoxide en is niet schadelijk voor de huid.

De behandeling voeren we uit door middel van waxen. Waxen is een snelle manier van ontharen die niet schadelijk is voor de huid in tegenstelling tot harsen omdat wax niet hecht aan de huid.  Daarna knippen we de lange haren en epileren de laatste overgebleven haartjes met een pincet.

 

 

 

Prijzen Brows

Epileren of Waxen € 20,00
Epileren of Waxen + Verven € 28,00
Epileren of Waxen + Henna Brows € 30,00

Combi Treatments

Henna Brows & Lashes verven € 40,00
Henna Brows & Lash Lift € 65,00
Henna Brows & Lash Lift + tint € 75,00