Selecteer een pagina

Brows

Home / Brows

Elleebana Brow Henna

Wat is Elleebana Brow Henna?

Elleebana Brow Henna bestaat uit 7 hoog gepigmenteerde luxe kleuren, perfect voor elk huidtype en elke toon. De kleuren kunnen individueel of gemixt worden om zo de ultieme wenkbrauw kleur te creeren voor jou. BROW MAGIC!

Elleebana Brow Henna helpt om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of over plukte wenkbrauwen. Elleebana Brow Henna bevat geen ammoniak, lood of peroxide.

Elleebana Brow Henna kleurstoffen zijn afgeleid van de Henna plant of Henna boom. Hoe hoger de kwaliteit van de henna die onttrokken wordt van de bladeren en de bloemen des te beter het resultaat op de huid blijft en op de wenkbrauwen zelf.

Hoe werkt Elleebana Brow Henna?

De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met verven. Wanneer je verft wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

Henna daarentegen gedraagt zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder  eruit te laten zien.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.

Door middel van een kort intake gesprek bespreken we uw wensen en zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Prijzen Henna Brows

Epileren of Waxen € 20,00
Epileren of Waxen + Verven € 28,00
Epileren of Waxen + Henna Brows € 30,00

Combi Treatments

Henna Brows & Lashes verven € 40,00
Henna Brows & Lash Lift € 65,00
Henna Brows & Lash Lift + tint € 75,00